Ontdek Sharingweek in jouw stad!

Van 8 tot 15 oktober is het Sharingweek in Nederland! Het doel van deze week is om zoveel mogelijk mensen en initiatieven uit te dagen om te delen, lenen, ruilen, huren en geven. Het Sharingweek team gaat deze week zeven steden bezoeken. Peerby draagt daar natuurlijk graag aan bij en we willen jou ook graag uitnodigen om ons te helpen mensen aan het delen te krijgen!

sharingweek3

Programma
Elke stad heeft een eigen programma, zoals de waarmaakdag voor jonge ondernemers in Eindhoven, een paneldiscussie (met onder andere Peerby’s CEO Daan!) over de ontwikkeling van de deeleconomie in Amsterdam en is er in verschillende steden een DEELmarkt waar initiatieven in de deeleconomie zich presenteren. Peerby’s Hugo zal in Eindhoven en Groningen aanwezig zijn om te vertellen over Peerby en de deeleconomie!

8 oktober is de kick-off in Amsterdam,
9 en 10 oktober zijn we in Amersfoort,
10 oktober is Peerby’s Hugo in Eindhoven,
11 oktober in Nijmegen,
13 en 14 oktober zijn we in Den Bosch,
Hugo presenteert 14 oktober in Groningen en
Sharingweek wordt 15 oktober afgesloten in Utrecht.

Je bent van harte welkom om langs te komen!

hugosharingweek1

Meer over Sharing Week

Wereldwijd zijn steeds meer mensen aan het delen. Spullen, maar ook eten, appartementen, boten, kennis, energie, gereedschap en nog veel meer. Delen is het nieuwe hebbengeven en steeds meer mensen en organisaties zien de voordelen die de deeleconomie biedt. Om nog meer mensen en initiatieven uit te dagen om te gaan delen, organiseren we de Sharingweek!

Landelijk zal een Sharingweek team langs een zevental steden in Nederland reizen om onze kennis de deeleconomie te delen en mensen uit te dagen zelf te gaan delen. In elke stad worden er diverse deelactiviteiten georganiseerd. Meer over het landelijk programma lees je hier.