Leen je boor vandaag: zes klussen in één keer

Fotolijst op de grond staan? Kastje aan het wiebelen? Er is bijna altijd wel iets te doen in en rondom het huis. Via Peerby leen je gemakkelijk een boor van je buren om dat klusje te klaren. En weet je wat? Als je toch de boor in huis hebt is het meteen een mooie tijd om korte metten te maken met alle boorklussen die nog moeten gebeuren! Hier zijn zes klussen die je in één keer af hebt. Wat heb je nodig? Een geleende Peerby boor en een dosis energie!


De lijst hangt na een maand op de grond te hebben gestaan!

Klus 1: Planken
Planken in de kamer om je boeken of andere spullen op te bewaren. Een goed idee! Met een plank, plankendragers, schroeven en pluggen heb je dat plankje zo hangen!

Klus 2: Lijst
Hoe lang je ook tegen jezelf blijft zeggen dat die fotolijst mooi op de vloer staat, hij hoort toch eigenlijk écht aan de muur…

Klus 3: Kast
De kast is in elkaar gezet, stap 1 is voltooid! Nu nog ervoor zorgen dat hij niet kan omvallen door hem aan de muur te bevestigen.

Klus 4: Klamboe
Heb jij ook altijd zo’n last van muggen? Zomer, lente, winter of herfst, dit is een mooi klusje om te doen op je boor-dag. Maak alvast een haakje in het plafond zodat je bij het spotten van de eerste mug meteen de klamboe kan ophangen!

Klus 5: Kapstok
Ligt je jas altijd op de bank of de dichtstbijzijnde stoel? Geen plek voor je handdoek in de badkamer? Met een paar haken in de muur heb je zo een fijne plek voor je spullen!

Klus 6: Lamp
Heb je nog een zielig peertje hangen in de badkamer? Lees je graag ’s avonds in bed? Die plafonnière en het leeslampje zijn zo opgehangen: een mooi klusje om te doen aan het eind van je boor-dag!

Check van te voren even de 10 boor-tips zodat je de juiste boor leent en het juiste materiaal in huis neemt!

Een boor lenen via Peerby doe je zo: ga naar Peerby.nl en meld je aan via Facebook of met je email adres. Klik op ‘oproep plaatsen’ en vul in welke boor je nodig hebt en waarvoor je hem wilt gebruiken. Wij sturen vervolgens een mail naar je buren of ze jou kunnen helpen. Als één van je buren je kan helpen kunnen jullie door middel van chat een afspraak maken!

Voor welke klus heb jij nog een boor nodig?