Het Peerby team bouwt aan een nieuwe app!

Deze week zetten we de laatste puntjes op de i. Al maanden werken we aan een Android en een nieuwe iOS app. Een die je zo meteen nog socialer, simpeler en slimmer spullen kan laten lenen en delen! Spannende tijden voor ons, zie hier een kijkje in de keuken hoe wij op ons kantoor sleutelen en knutselen aan de nieuwe app!

peerby HQ-7894

Dit is Eelke, onze techneut en co-founder. Techneut is hij als hij regels code schrijft voor de app. Co-founder is hij als hij de Playboy deodorant gebruikt die altijd op zijn bureau staat of zelfgebakken koekjes uitdeelt aan het hele team van hardwerkende developers.

Een bureautje verder zit Bart, onze Chief of Happy Members. Vrolijk beantwoordt hij al jullie support vragen. Helaas hebben we geen foto van Bart in action!

Deze regels code worden door ons design team in een mooi jasje gegoten. Met behulp van vele waardevolle tips van de groep Peerby-testleden maken ze de vormgeving zo gebruiksvriendelijk mogelijk.peerby HQ-7856-2

Design team Danny, Dirk en Jordy

peerby HQ-7917

Onze Growth Hacker Gerben, hij ziet Peerby flink groeien en gelooft zijn eigen ogen niet..

peerby HQ-7920Gerben werkt nauw samen met Hugo de Marketing man. Hij staat altijd klaar om een goede oplossing te vinden of een goeie imitatie van Haagse Harrie te doen.

peerby HQ-7912-2

Hier is onze community manager Rosalien, deze blog aan het schrijven of schattige kattenplaatjes te zoeken voor op onze Social media kanalen. Gelukkig hebben we Ieteke, hoofd van ons communicatie team, die alles altijd nog even checkt.

peerby HQ-7900Ieteke

Dan rest ons nog de app releasen! Houd ons volgende week goed in de gaten, zodra de app beschikbaar is kunnen jullie ‘m gaan gebruiken.

Wij zijn heel benieuwd wat jullie van de nieuwe app van vinden. Laten jullie het ons dan weten? We zijn blij met jullie feedback, daarvan wordt de app alleen maar beter!

Groetjes Rosalien