De Grote Buurtcamping Inzamelactie via Peerby!

Van vrijdag 16 t/m zondag 18 augustus verandert het Amsterdamse Oosterpark in ‘De Buurtcamping’. Door samen de camping op te bouwen en activiteiten voor elkaar te organiseren leren inwoners van Amsterdam Oost tijdens een ontspannen vakantie hun buurt en buren beter kennen. Kortom: mensen met elkaar in contact brengen om zo een gezellige buurt te creëren, een droom die de Buurtcamping deelt met Peerby! Daarom steunen we graag dit leuke initiatief en helpen we ze een handje!

Want om te kamperen heb je natuurlijk wel de juiste benodigdheden nodig. Niet iedereen heeft alleen een complete kampeeruitzet. Omdat ze überhaupt nog nooit gekampeerd hebben of omdat ze het niet kunnen betalen. Wij willen graag dat iedereen kan komen kamperen en daarom hebben we de Grote Buurtcamping Inzamelactie gestart!

De Buurtcamping

Wat zoeken we?

  • Allereerst kampeerspullen natuurlijk. Tenten, luchtbedden, pompen, slaapzakken, stoeltjes, zaklampen, kookstellen, koelboxen etc etc. Alles wat een kampeerder nodig heeft voor een fijne ontspannen vakantie.
  • Op de camping wordt uiteraard gebarbecued dus we zoeken nog een aantal grote, veilige BBQ’s en toebehoren.
  • Voor het opbouwen zoeken we nog allerlei soorten klusmaterialen van hout tot gereedschap tot een bolderkar.
  • En voor de aankleding en gezelligheid lichtsnoeren, picknickkleden, zitzakken, een ansichtkaartenrek, hangmatten, campingspelletjes etc.

Mocht je zelf nog iets hebben waarvan je denkt dat is leuk voor op de camping, laat het dan vooral weten!

Hoe werkt het?
Via Peerby sturen we de vraag uit of jullie ons kunnen helpen door spullen uit te lenen die we kunnen gebruiken op de Buurtcamping! Je kunt de spullen op dinsdag of vrijdag langs brengen bij ons tijdelijke receptie in het Oosterpark. nr. 3a, dat is het gebouwtje bij de tennisbaan en speeltuin naast Hotel Arena.
Als het heel veel of hele grote spullen zijn dan gaan we in de week voor de Buurtcamping met een busje rondrijden om ze op te halen. Stuur in dat geval even een mailtje naar: campingbeheerder@debuurtcamping.nl
Je spullen worden netjes geregistreerd, krijgen een eigen sticker en krijg je aan het einde van de camping weer keurig terug met heel veel dank van de kampeerders!

Help ons en je buren aan een gezellige vakantie en leen je kampeerspullen uit!

Oh en mocht je zelf nog willen kamperen? Er zijn nog enkele plekken dus reserveer dan snel via www.debuurtcamping.nl

Happy camping!